Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

RSS

 Uusi Mies
18.06.2018 14:35 | Krusi

Uusi Mies: Yksinäisyys on valinta

 

Moni mies mittailee masentuneena kaupungin katuja nähden edessään ihastuneita pareja ja hemaisevia naisia. Moni mies ei tajua naisia. Mikseivät he tule juttelemaan jos kiinnostusta on? Moni mies menee tänäänkin kotiinsa ja viettää iltansa oman oikean tai vasemman kätensä seuranaan. Mikä on kirjoitukseni pointti?

 

Voit saada enemmän ystäviä kuukaudessa ollen kiinnostunut muista kuin vuodessa yrittäessäsi saamaan muut kiinnostumaan sinusta. Voit pukea yllesi räväkät vaatteet ja mennä kadulle keräämään katseita. Mutta jos et ole kiinnostunut muista niin palaat kotiin tyhjin käsin. Muut eivät ole kiinnostuneita sinusta. He ovat kiinnostuneita itsestään, päivällä, illalla ja aamulla. Joten jotta voit menestyä ihmissuhteissa ja saada uusia kontakteja, on sinun oltava kiinnostunut kanssaihmisistäsi. Jos näet kiinnostavan naisen, niin mene juttelemaan hänelle. Naiset saattavat katsoa, mutta harvoin he tekevät ensimmäisen siirron. Joten naismaailmassa menestyminen edellyttää aloitteiden tekemistä. Mene juttelemaan, jos ei mätsää niin menet juttelemaan uudelle ihmiselle. ”Peli” ei toimi siksi että olisi olemassa jokin tietty aloitusrepliikki jolla kaataa naisia, vaan siksi että peli kehottaa aktiivisuutta ja juttelua vieraiden tai tuntemattomien ihmisten kanssa. Ihmisryhmille tai yksittäisille ihmisille.

 

Varmin tapa saada uusia ystäviä on tutustua uusiin ihmisiin. Jos olet yksinäinen, soita kaverille kuin että odottaisit että sinulle soitetaan. Ole se aloitteen tekijä. Tämä pätee kaikessa muussakin, kaupankäynnissä ja harrastuksissa. Kolkuta ovia jotta ne avautuisivat. Voit odottaa ikuisuuden että sinua heitetään pallolla tai sitten olla itse pelintekijä.

 

 


 - Krusi | Kommentoi Skitsofrenia
17.06.2018 15:33 | Krusi

HS/Skitsofrenia

 

Mielenterveysongelmaista tulee kohdella aivan kuin sairautta ei olisikaan. Kuten teemme teemme esim. vammaisten tai päihderiippuvaisten kohdalla. Tarvitsemme avoimempaa keskustelua mielenterveyshäiriöistä.


 - Krusi | Kommentoi Asevelvollisuus
16.06.2018 01:08 | Krusi

Asevelvollisuus

 

Suomi antoi vuonna 1906 ensimmäisenä maailmassa naisille äänestysoikeuden. Mutta vielä vuonna 2018 miehillä ei ole oikeutta omaan ruumiiseensa tai mielipiteeseensä. Suomalainen lainsäädäntö määrää aseistakieltäytyjän puoleksi vuodeksi vankilaan. Suomessa miehillä ei siis ole sananvapautta eikä itsemääräämisoikeutta. Kuinka takapajuinen voi lainsäädäntö siis olla jos 2000-luvulla miesten pitää suorituksilla ansaita tai teoillaan osoittaa oma ihmisarvonsa?


 - Krusi | Kommentoi Kansallistunteesta
11.06.2018 21:47 | Krusi

Kansallistunteesta

 

Taas on ajateltu, että ilman kansallistunnetta yksilö tai yhteiskunta jää jyrätyksi. Mutta ajattelen ennemminkin niin, että kansallistunne kahlitsee ihmisiä ja yhteiskuntia. Suomen laki rankaisee aseistakieltäytyjää puolen vuoden mittaisella vankeustuomiolla. Venäjän armeija taas kestää kaksi vuotta ja siellä voi mies tulla jopa tapetuksi. Vain miehille asetettu sotilasrooli orjuuttaa sekä sortaa miehiä.

 

Kansallistunne luo miehille armeijapakon, joka kahlitsee heitä. Miehen tulee tarvittaessa olla valmis tappamaan maansa nimiin vaikka satoja ihmisiä. Mikä tekee tappamisesta yhtään sen hyväksyttävämpää, jos soitetaan torvea tai käskytetään komennoilla? Satoja ihmisiä tappaneet rokat, häyhät ynnä muut ollaan mielletty sotasankareiksi. Kuitenkin murhaan taikka murhiin syyllistyneet ihmiset ollaan rangaistu oikeudessa kovalla kädellä. Minusta näiltä ihmisiltä on unohtunut Raamatun viides käsky: ”Älä tapa.”

 

Pakolla annettu sotilaan rooli miehille dehumanisoi miehiä sekä asettaa heidät huonompaan asemaan rauhan sekä sodan aikana yhteiskunnassa. Kansallistunteen aikaansaama pakollinen asevelvollisuus kahlitsee miehet vangeiksi ahtaaseen sotilasrooliin sekä vanhanaikaiseen maskuliiniseen muottiin.

 

Mitä hyvää ”vahva kansallistunne” on saanut maailmanhistoriassa aikaan? Sodissa tapettuja satoja miljoonia ihmisiä, melkein kaikki miehiä. Gulag- leirejä, keskitysleirejä, teloituksia, raakoja murhia ja nälkään näännyttämisiä. Ennemminkin pitäisi pyrkiä näistä vanhoista käytännöistä pois, poistaa armeijapakko miehiltä ja herätä nykyaikaan.

 


( Päivitetty: 11.06.2018 23:16 )

 - Krusi | Kommentoi Syrjäytyminen
09.06.2018 16:52 | Krusi

Uusi Mies – blogi: Syrjäytyminen

 

Suomessa vielä 2000-luvullakin naiset mielletään kakkosluokan kansalaisiksi. Puhekielessä jos jokin mies on ”naismainen” tai huono jossakin niin häntä haukutaan ”naiseksi” tai ”homoksi”. Naismaisuus mielletään vielä ainakin miesten välisessä puhekielessä negatiiviseksi ominaisuudeksi. Eli naiseus on jo itsessään negatiivinen asia. Tähän eivät ole feministit halunneet puuttua, varmaankin taustalla on pelko siitä että armeijapakko ulottuisi heihinkin.

 

Mitä sitten on syrjäytyminen? Syrjäytyminen on mielentila, jossa yksilö kokee olevansa jossakin huonompi kuin muut. Itse syrjäydyin jo ala-asteella syynä se että minulla ei ollut omaa huonetta. Se aiheutti lisää ongelmia kuten oppimisvaikeuksia, kiusaamista ja yksinäisyyttä. Koin olevani huonompi kuin muut, koska kaikilla oli oma huone paitsi minulla.

 

Olenko yhä syrjäytynyt? No taustoistani peräisin elämäni on yhä aika heikoissa kantimissa. Käyn vapaaehtoistöissä ja se onkin melkein ainut linkki normaaliin yhteiskuntaan. Ennen kuin löysin vapaaehtoistyöt olin aika pahassa jamassa. Mutta yhdestä asiasta olen ylpeä. Siitä, että en elä samassa kuplassa kuin suurinosa ihmisistä, vaan tiedän kuinka helposti elämä voi kääntyä päälaelleen. Tiedostan kuinka hauras on ihmisen psyyke. Pienikin sattuma voi muuttaa kaiken.

 

 


( Päivitetty: 09.06.2018 17:22 )

 - Krusi | Kommentoi


©2018 Krusin planeetta - suntuubi.com